15 Mayıs 2014 Perşembe

Dualarımız Sizinle SOMA..!


    Vefat haberlerinizi büyük ekran LCD televizyonlarımızda, süslü koltuklarımızda otururken izledik. Siz yaşam mücadelesi verirken biz, ellerimizde sizin bir maaşınız kadar olan telefonlarımızla paylaşımlar yaptık. Tuzumuz daha kuru olduğu için hafta sonu tatilinde gezeceğimiz yerlerin, arkadaşlarla gidilecek sinemanın, piknikte yakacağımız mangalın, alacağımız yeni arabanın plakasında yazacak harflerin, daha büyük bir evin, yaz tatilinde gidilecek yerlerin planını yaptık.. O kadar katılaşmıştı ki kalbimiz sahip oldukça birşeylere hep daha fazlasını istedik..Ama seni hiç anlamadık kardeşim..Sen yerin yüzlerce metre altında ekmek parası için çabalarken, bizler yerin metrelerce üstünde teras katlarda yemek yedik, boğazı seyrettik..
    Ama sen ölmedin kardeşim..Allah (c.c) "Allah yolunda öldürülenlere(şehitlere) ölüler demeyin.Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz.(Bakara-154)" buyuruyor ayetinde..Sen ölmedin..Asıl insanlığını kaybetmiş, ölmüş olan bizleriz..Sen de çizmelerin de tertemizsiniz, asıl kirlenmiş olan bizleriz..
    İstemesi çok anlamsız ama hakkınızı helal edin..!
   

7 Mayıs 2014 Çarşamba

TÜRKİYE KUPASI GALATASARAY'IN


      52. Ziraat Türkiye Kupası Finalinde Konya Atatürk Stadı'nda Eskişehirspor'u 1-0 yenen Galatasaray 15. kez kupayı müzesine götürdü. Kupayı getiren golü 70. dakikada 10 numaralı formasıyla Wesley Sneijder kaydetti.
     Tebrikler GALATASARAY..:))